PRAKTISK

Priser

Gratis afklarende telefonsamtale

Hvis du har fået lyst til at høre mere eller ønsker, at vi sammen vender, hvad der kan være den rette hjælp for dig/jer, så kontakt mig på 6176 9003 eller på Kontakt@katrinenoerregaard.dk. Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Priser

En individuel samtale har almindeligvis en varighed på 50 min. Det er dog også muligt at få en udvidet samtale af en varighed på 75 min. Det kan fx. være en idé med en udvidet tid den første gang for, at vi kan nå godt omkring det hele. Nogle foretrækker generelt udvidede tider. Vi kan sammen finde ud af, hvad der vil virke bedst for dig/jer.

Individuel samtale med børn, unge og voksne

Varighed: 50 min. 1100 kr.

Udvidet individuel samtale

Varighed: 75 min. 1400 kr.

Forældresamtale 

Varighed: 75 min. 1400 kr.

Familiesamtaler

Varighed: 90 min. 1900 kr.

Individuel supervision 

Varighed: 60 min. 1300 kr. plus moms

Gruppesupervision, 2-4 personer

Varighed: 60 min. 1600 kr. plus moms

NB. Priserne reguleres løbende.

Priserne er eksklusive udgifter til evt. transport og transporttid. Kørselsgodtgørelse efter Skattestyrelsens vejledende satser. Transporttid: 400 kr. per påbegyndte halve time.

Betalingsform

Afregning foregår umiddelbart efter en konsultation. Du kan betale via mobilepay, kontant eller ved bankoverførsel. Det er ikke muligt at betale med dankort.

Tilskud til psykolog 

  • Hvis du er medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, er det muligt at få tilskud til psykologbehandling hos mig. Du kan læse om hvilke problemstillinger, de yder tilskud til på deres hjemmeside.

  • Hvis du har en sundhedsforsikring hos dit forsikringsselskab, hvor psykologbistand er inkluderet, kan du bruge den hos mig. Dit forsikringsselskab kan oplyse, om du har frit psykologvalg hos dem. Din arbejdsplads kan også have tegnet en sundhedsforsikring, der dækker psykologbehandling. Kontakt din arbejdsplads eller kontakt din arbejdsplads’ forsikringsselskab direkte for at høre nærmere.

  • Jeg er en del af PrimaCare, AS3 og Prescribas behandlernetværk.
  • Der er også mulighed for, at man kan søge om psykologsamtaler gennem ens fagforening. Mange fagforeninger bevilger samtaler – eksempelvis i forbindelse med stressbelastning.

  • Nogle indboforsikringer indeholder mulighed for psykologsamtaler ved livskriser.

  • Du kan ikke få tilskud til samtaler med en lægehenvisning hos mig.

Hvordan finder du mig?

Psykolog Katrine Nørregaard
Gormsgade 2, 2. tv.
7100 Vejle
Telefon: +45 6176 9003
Email: kontakt@katrinenoerregaard.dk

Du skal ind af det store indgangsparti i bygningen, hvorpå der står Vejle Brand.

Parkering

Du kan parkere gratis i 1 time på parkeringspladsen foran bygningen.

Afbud og ændring af aftaler

Det er muligt at ændre sin samtaletid eller melde afbud indtil 24 timer før den aftalte tid. På den måde kan en anden få din tid. Ved for sent eller manglende afbud opkræves det fulde beløb for vores aftale.

Afbud skal meldes til mig skriftligt enten på mail eller SMS.

Medlem af Dansk Psykologforening

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og arbejder under foreningens krav til autoriserede psykologer. Jeg har tavshedspligt og journalpligt. Se mere herom i afsnittet: “Persondatapolitik”.